Biblioteksgruppen mødes hver anden mandag

Mellem 5 og 10 medlemmer af Biblioteksgruppen mødes hver anden mandag kl.14 på Biblioteket til kaffe og småkager og en snak om, hvad biblioteket kan gøre for dem - og hvad de kan gøre for at få et lokalt bibliotek fuld af summende liv.

Vangedes Venners biblioteksgruppe har fungeret siden stiftelsen af Vangedes Venner i 2011. Der blev afholdt 3-4 møder i 2001. I sommeren 2012 blev den faste struktur med "åbne" møder hver mandag etableret. Der er valgt en koordinator og forbindelsesled til Vangede Venners bestyrelse, og Biblioteksgruppen har også stillet med en repræsentant til Café-gruppens møder med Gentofte Kommune om den fremtidige benyttelse af Bibliotekets stueetage.

Alle er velkomne til "Mandagstræf". Der kommer hele tiden nye deltagere; pt. er der 15 registrerede medlemmer i gruppen. Her drøftes biblioteksudvikling og fremtidige aktiviteter på biblioteket.
Flere af deltagerne har som frivillige været med til at få arrangementer i stand og har deltaget både som idemagere og har været med i den praktiske afvikling.

Biblioteket vil gerne have Vangede borgernes hjælp til at få endnu flere aktiviteter i stand, med det formål at få endnu flere til at benytte bibliotekets dejlige lokaler. Alle i Biblioteksgruppen håber på endnu mere liv og aktivitet i fremtiden.

Vangede Bibliotek skal blive HUSET for alle Vangedes borgere.

P.s. d. 12 august 2013 blev det besluttet at Biblioteksgruppen mødes hver 14. dag.

Koordinator: Jesper Dalhoff

Bibliotekets repræsentant: Peter Strøm

Biblioteksgruppens mail: vvbiblioteksgruppen@gmail.com