Stjernekiggerne så hinanden i øjnene tirsdag den 4. september 2012

Vi var 5 tilstede til at kickstarte vores gruppe, det virkede fint, ikke for mange men heller ikke for få, lige tilpas.
Vi aftalte at vi skulle have en formålsbeskrivelse/vision for gruppen, og at den gerne måtte virke motiverende for vores engagement.
Det eksisterende observatorium på Bakkegårdsskolen rives ned i løbet af efteråret i forbindelse med at taget renoveres, og første opgave er derfor at få et nyt!

Tovholder blev Ulrik, mig selv. Jeg følger derfor op på sagen i forhold til kommunen, og vi håber selvfølgelig at Bakkegårdsskolen, får et nyt og moderne observatorium.
Tidsrammen for færdiggørelse af renoveringen er udgangen af 2012. Dermed er det i disse uger at der tages stilling til om Bakkegårdsskolen, fortsat skal have et observatorium.

Onsdag den 12. var vi så på skolen for at se det gamle observatorium - det er meget slidt og derfor fint at få det erstattet af et nyt. Udsigten fra toppen af skolen var perfekt, i den klare efterårsvind fra nordvest kunne vi tydeligt se 'the Turning Torso' i Malmø. En fin lille oplevelse på en onsdag eftermiddag.

Næste opgave bliver forhåbentlig at skabe et levende observatorium, med løbende aktiviteter, undervisning, kulturarrangementer og meget meget mere. Det finder vi ud af hen ad vejen.

Har du lyst til at være med, så kontakt mig på mail eller ring. Næste møde er ikke aftalt endnu, men det annonceres her på Vangedes Venners hjemmeside, og sendes også ud på mail.

Med venlig hilsen
Ulrik Ankjær Borch
e-mail: ulrik.borch@gmail.com


Publiceret d. 19. september 2012.